Fri fragt til Postnord Pakkeshop ved ordre over 499 kr. 

Bestil før kl. 14.00 og vi sender samme dag 

Over 99% af pakkerne sendes fra dag til dag  

E-mærket webshop 

Black Friday 2022

Velkommen til Black Friday 2022 hos mytrendydog.dk

Er du klar til dagen, vi kalder årets største shoppingdag? Black Friday 2022 venter lige om hjørnet, og hos mytrendydog.dk er vi allerede begyndt at glæde os.

dage
00
:
timer
00
:
minutter
00
:
sekunder
00
:

Fredag d. 25. november 2022 kl. 00.01 er det dog officielt der, hvor det hele går løs i vores webshop, og du kan finde de bedste Black Friday tilbud lige her i webshoppen. 

Hvis du har smugkigget på denne side før ovennævnte dato, så skal du ikke snydes, derfor har vi listet nogle tilbud til dig.

Hvad er Black Friday ?

Black Friday er årets største shoppedag, hvor hjemmesider og butikker er fyldt med gode tilbud og rabatter. Dagen kombineres typisk med Cyber Monday, og du kan derfor finde gode tilbud helt frem til mandagen efter Black Friday. Fænomenet er faktisk mere end 30 år gammelt. Dagen er blevet et globalt fænomen, da rigtig mange lande har taget fænomenet til sig. Flere steder er der endda tale om en sort uge, hvor du kan få gode rabatter hele ugen. Elgiganten var med til at kickstarte den store festdag i Danmark.

I 2018 købte danskerne for 1.94 mia. kr. i løbet af hele Black Friday-perioden. Det forventes, at Black Friday vil sætte rekordvækst online i 2020, og dermed runde over 750 millioner kroner i omsætning. I 2020 er onlinehandlen alene steget med 7% på grund af Corona. Det betyder samtidig, at de fleste danskere handler i danske netbutikker.

Hvornår er Black Friday?
Hvor stor er Black Friday i Danmark ?
Hvordan fik dagen (Black Friday) sit navn ?
Hurtig levering
1-3 dage til pakkeshop
Sikker betaling
Sikker online betaling
Fri fragt til PostNord Pakkeshop
Ved ordre over 499 kr.
Bestil før kl. 14.00
sendes samme dag
Afhentning
Afhentning efter aftale